• Home
  • cum se curata

cum se curata

Cum se curata?

Separatoarele de hidrocarburi dotate cu filtru coalescent se intretin prin schimbarea filtrelor de coalescenta si prin curatarea sub presiune a camerei centrale a separatorului. Nu recomandam folosirea separatoarelor de hidrocarburi dotate cu filtre de coalescenta datorita costurilor mari de intretinere. Recomandam acest tip de echipament doar in cazul in care doriti sa deversati apele uzate direct intr-o sursa de apa.

Separatoarele de hidrocarburi dotate cu camere de separatie se intretin printr-o simpla vidanjarea periodica. Recomandam acest tip de echipament pentru costurile mici de intretinere si usurinta cu care se poate face mentenanta echipamentului. Conform legislatiei in vigoare este necesara incheierea unui contract de mentenanta cu o firma autorizata pentru intretinerea corecta a echipamentului.

Alte recomandari

Desi separatoare comercializate de firma noastra sunt confectionate din materiale foarte rezistente, pentru care oferim o garantie de 20 de ani, nu se recomanda ca echipamentele sa fie montate in zone tranzitate de autovehicule sau utilaje grele. In cazul in care separatorul se monteaza intr-o astfel de zona este necesar acoperirea acestuia cu o placa de beton armat si dotarea lui cu un capac de canal carosabil. Placa de beton nu trebuie sa se sprijine sau sa comprime echipamentul. De asemenea recomandam ca periodic sa se faca o vidanjare completa a echipamentului pentru a putea inspecta peretii si partile componente a separatorului. Pentru comenzi sau mai multe informatii legate de intretinerea echipamentului nu ezitati sa ne contactati folosind datele noastre de contact.